luni, 17 iunie 2013

Valley of Stan-Foreheads Mountains

Coverage The Canyon Valley of Stan - http://goo.gl/z7H78l
Valley of Stan, 250 photos - http://goo.gl/6pWtCz

- Stan valley is a river valley in the mountains ahead. It rises in the ridge of the mountain above mentioned and has a length of 11 km, before flowing into the arrangement Vidraru dam Arges. Currently dashboard air nozzle through a system of dams in Lake Vidraru. It has a catchment area stretching 21 km2. On the bottom there is a key that can be accessed and tourism routes that connect the floors.

- Valea lui Stan este un râu în Munții Frunți. Izvorăște din zona de creastă a masivului sus-menționat și are o lungime de 11 km; înainte de amenajarea barajului Vidraru se vărsa în Argeș. În prezent debușează prin intermediul unui sistem de captări în Lacul Vidraru. Are un bazin hidrografic ce se întinde pe 21 km2. Pe cursul inferior există un sistem de chei, ce pot fi accesate turistic și care fac legătura cu trasee din masiv.
All right reserved by Ja Ja Bin

- Miliarde de multumiri oamenilor care au carat, sudat si montat scarile metalice! le multumesc oamenilor care au ajutat la modelarea acestor carari si poteci pe pamant, pe piatra si pe apa, cu ajutorul lor, vedem frumusetile Romaniei (flora, fauna si natura),...calatorule prin natura, pastreaza curatenia si frumusetea Romaniei, asa cum este ea cu bune si rele!.....miliarde de multumiri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu